05.05.2024

İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar İçin Düzenlenen Hatim ve Mevlidi Şerif Programına Katıldı

Geçtiğimiz yıl kavgaya müdahale esnasında yaralanan ve bir süredir hastanede tedavi gören 02.05.2024 tarihinde Şehit olan Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar için Hassa ilçesindeki baba ocağında Mevlid-i Şerif ve Hatim duası programı icra edildi.
Mevlit Programına Hassa ve Kırıkhan İlçe Müftülerimiz, Hassa ilçe Jandarma Komutanı ve Aile sosyal hizmetler müdürü, din görevlilerimiz, Askeri Erkân İle şehidimizin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Din görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim Mevlidi şerif ve ilahiler okundu. Programda İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Aziz şehidimiz J. Asb. Kd. Bçvş Mustafa Yaşar ve tüm şehitlerimizin ruhlarına ithaf edilmek üzere okunan hatmi şeriflerin duasını yaptı.