19.04.2024

İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Dörtyol İlçe Müftülüğü Aylık Personel Toplantısına Katıldı.

Toplantıya Dörtyol İlçe Müftüsü Kazım URAL, İlçe Müftülük daire personeli, ve Dörtyol İlçemizde görev yapan din görevlileri ile Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.
Toplantıda konuşan İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, “Her ay bir ilçemizde toplantıya katılıp din görevlilerimizle bir araya gelme geleneğimizi devam ettiriyoruz. Görevlilerimizle hasbihal etmeye çalışıyoruz ve bu ay da sizlerle bir araya geldik.” dedi. İl Müftümüz konuşmasının devamında; Din gönüllüsüne tavsiye edilen 6 nasihati hatırlatarak; “ Allah’ı (c.c) çok seviniz. Peygamber efendimizi (s.a.v) çok seviniz. İşinizi çok seviniz. Emr-i bi’l-ma’ruf ve nehy-i ani’l-münker’i iyi yapınız. Birbirinizi mutlaka seviniz. Birbirinize dua ediniz. Ülkemizin, milletimizin birlik ve beraberliği, Âlem-i İslam’ın selameti için dua ediniz.” dedi.
İl Müftümüz konuşmasını; “Bizler din görevlileri olarak emin, vazifemizin ehli, samimi, şahsiyet sahibi ve feragat ehli olmalıyız. Görevimizde başarılı olmak için de, öğrenmeliyiz, öğretmeliyiz, özverili olmalıyız, örnek olmalıyız ve önder olmalıyız.” diyerek sonlandırdı. Konuşmasının sonunda din görevlilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Görevlerinde başarılar diledi. Din görevlilerinin dilek ve temennilerini dile getirmesinin ardından toplantı sona erdi.