19.04.2024

Nisan Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Dörtyol İlçe Müftülüğü Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU’nun başkanlığında İl ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilen ilçe müftüleri toplantısına, İl Müftü Yardımcımız, 15 İlçe Müftüsü ve ilgili şube müdürümüz katıldı.
Diyanet İşleri Başkanlığından gelen talimatların ele alınıp istişare edildiği toplantıda il ve ilçelerde yürütülen gençlere ve kur’an kurslarımızda öğrencilerimize yönelik çalışma ve faaliyetlerinin yanı sıra diğer idari konular, deprem sonrası cami ve Kur’an kursu hizmetlerinin kalitesini artırmak tadilatları hızlıca tamamlamak, cami dışı din hizmetlerinin yaygınlaştırılmasını sağlamak ve din hizmetlerinde gerçekleştirilecek faaliyetleri ihtiva eden konular görüşüldü. Toplantı, dilek ve temennilerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.