09.04.2024

Afrin ve Cinderes’te Yetim-Öksüz Yavrularımıza Bayramlık Kıyafet, Ayakkabı, Bayram Harçlığı ve Çeşitli Hediyeler Verildi

İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Kıymetli Eşleri Ayşecan TOPÇU hanımefendi ile Zeytindalı Harekat Bölgesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Afrin ve Cinderes ilçelerindeki 4-6 yaş yetim ve öksüzlere yönelik Kur’an Kurslarında eğitim gören öğrencilere Bayramlık kıyafet, ayakkabı, çeşitli oyuncaklar ve bayram harçlığı dağıtımında bulundular. Yavrularımıza ve hocalarına Türkiye’den selamlar getirdiğini dile getiren İl Müftümüz Mevlüt Topçu, İstanbul il ve ilçe müftülükleri aracılığıyla Yetimlere yardım eli uzatan bağışçılarımıza teşekkür ederek dua etti. Yetimlerimizin Bayram sevincine ortak olup yüzlerinde gülücükler bırakmanın sevincini hep birlikte yaşadıklarını dile getirdi. Yetim ve Öksüz yavrularımıza yönelik programa Cinderes ve Afrin müftüleri ile Zeytindalı Harekat Bölgesi koordinatörü Vaizimiz Yusuf Keser katıldılar.