25.03.2024

İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Hatay Valiliği tarafından organize edilen 7 İlçenin Mahalle Muhtarları İftar Yemeğine Katıldı.

İftar programına Hatay Valimiz Mustafa MASATLI, Vali Yardımcısı Abdullah AKDAŞ, İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, ilçe kaymakamları ve 7 İlçemizin Mahalle Muhtarları katıldı.
Antakya Şeyh Muhammed Camii İmam Hatibi Cemal Furkan Gül tarafından okunan Kur’an Tilaveti ve akşam ezanı ile iftarlar açıldı. Yemek sonrası İl Müftümüz yaptığı duada millet ve devlet olarak bu güzel birlikteliğin daim olmasını Ramazan’ın milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet diledi. Valimiz Sayın Mustafa MASATLI yaptığı konuşmada muhtarlara katılımları ve çalışmaları için teşekkürlerini iletti. Devletimizin Valiliğimiz kurumlarımız ve milletimiz işbirliğinde 6 Şubat depreminden bu yana yaptığı hizmetleri anlattı. Ramazan ayının mübarek olmasını diledi.