21.03.2024

Zeytin Dalı Hareket Bölgesi Cinderes Çakallı Cum Köyü Camii Dualarla İbadete Açıldı

İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU’nun katılımları ve duasıyla ZDH Bölgesi Cinderes Nahiyesine bağlı Çakallı Cum köyü camiinin açılışı gerçekleştirildi. ZDH Din Hizmetleri Koordinatörü Vaiz Yusuf KESER, Cinderes ve Afrin müftülerinin de katıldığı cami açılışının ardından köylüler ile camide iftar sofrasında oruçlar açıldı. Programdan sonra köylü cami için İl Müftümüze memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini sundular. İl müftümüz Mevlüt TOPÇU da yaptığı konuşmada “Caminin yapılmasında katkısı emeği olan herkesten Allah razı olsun. Bu mübarek Ramazan günlerinde sadakayı cariye hükmündeki bu amellerinizi Rabbim kabul eylesin.” dedi.