18.03.2024

Belen İssume Camii Deprem Sonrası Tadilat ve Genişletme Çalışması Tamamlanarak Kılınan İlk Cuma Namazı İle Dualarla İbadete açıldı.

Belen ilçe müftülüğüne bağlı İssume cami açılışına, İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Belen İlçe Kaymakamı Mahmut Sami YILMAZ, Belen Belediye Başkanı İbrahim GÜL, Belen İlçe Müftüsü Hamza KÖSE ve Caminin tadilat onarım ve genişletme çalışmalarını üstlenen hayırsever İş adamı Murat TİFTİK ve ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmalarının ardından, İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU tarafından yapılan dua ve ilçe Kaymakamımızın hayırlı olsun hitaplarıyla kurdela kesilerek cami açılışı gerçekleştirildi. Akabinde hayırsever iş adamı TİFTİK beton sahibi Murat TİFTİK ile babası Dursun TİFTİK’e İl Müftümüz tarafından Plaket takdim edildi.