09.11.2023

Hatay İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi İş Birliğinde Kurulan "İyilik Çarşısı" Dualarla Açıldı

Hatay İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi aileler için "İyilik Çarşısı" oluşturuldu.
Törene Valimiz Mustafa MASATLI, Vali Yardımcısı Gökay İÇEN, İl Emniyet Müdürü Kadir GÖKCE, İl Müftü Yardımcıları, Müftülük Personeli, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ile öğrenciler katıldı.
İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU,  "Bugün burada birçok hayra vesile  olacağımız yetimin yoksulun garibin gurebanın elinden tutacağımız iyilik çarşımızı hayırlı eyle Allahıım,vemeği geçen kardeşlerimize sağlık afiyet ihsan eyle bizleri hayırlı işlerde yarışan kullarından eyle Ya Rabbi diyerek yaptığı dua ve kurdela kesimi ardından İyilik Çarşısı hizmete açıldı.
Ardından Valimiz Mustafa MASATLI ve beraberindeki heyet İyilik Çarşımızı gezerek İl Müftümüzden bilgi aldı. Valimiz MASATLI, emeği geçen bütün Vakıf gönüllerimize teşekkürlerini iletti.