18.03.2019

ŞEHİTLİK ZİYARETİ

Antakya Şehitliğinde 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıl Dönümü Anma Proğramı düzenlendi. Şehitliğe çelenk sunulmasıyla başlayan programda ilk olarak Hatay Valisi Sayın Rahmi DOĞAN ve beraberindekiler ülkemizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği uğrunda görevleri başında can veren Şehitlerimizin kabirlerini dolaşarak karanfil bıraktı ve şehit yakınlarına sabırlar diledi.

Vali DOĞAN ve törene katılanların yerlerini almasının ardından şehitlerimizin aziz ruhlarına Kemal Çipe Camii Müezzin Kayyımı Ahmet KIZU tarafından Kur'an-ı Kerim okundu.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU tarafından yapılan dua ve şehitlerimiz için okunan Fatiha’ların ardından Antakya Şehitlik ziyareti sona erdi.

Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Rahmet dileriz.