14.12.2018

İL MÜFTÜMÜZDEN ÖĞRENCİ ve VELİLERE KONFERANS

İl Müftümüz Hamdi Kavillioğlu, Antakya Şehit Mehmet Şenol Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu tarafından öğrenci ve velilere yönelik düzenlenen Aile Seminerleri kapsamında, “Çocukluk ve Gençlik Döneminde Din Eğitimi, Çocuklarda Ahlaki Gelişim” konulu konferans verdi. Şehit Mehmet Şenol Çiftçi İmam Hatip Ortaokulu konferans salonundaki konferansa; Okul Müdürü Arif Ekşi, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program okul müdürü Arif Ekşi’nin açış konuşması ile başladı.

İl Müftümüz konuşmasında ailelere, çocuk eğitiminde dikkat edilmesi gerekenler, Peygamber Efendimizin (s.a.v) hayatından örneklerle dinde çocuk eğitimi konularında, öğrencilere ise iman ve inanç konusunda Hz. İbrahim'in, edep ve ahlâk konusunda Hz. Yusuf'un gençlere güzel birer örnek olduğu konularında bilgiler verdi.

İl Müftümüzün konuşmasının ardından program sona erdi.