01.05.2024

2024 Yılında hac ibadeti için kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarına yönelik Kaptanpaşa Camii'nde Hac İbadeti Eğitim Semineri gerçekleştirildi.

İskenderun İlçe Müftülüğümüzün organizesinde 2 gün boyunca devam eden programa hacca gidecek olan İskenderun, Belen ve Arsuz ilçelerinden hacı adaylarımıza hac semineri düzenlendi.

Seminer İlçe Müftümüz Ramazan Avcı, Belen İlçe Müftüsü Hamza Köse, İl Müftülüğü Hac Umre Şube Müdürü Memiş Kelletaş, İl Vaizi Büşra Kaplan ve Reyhanlı Vaizi Yusuf Keser katılımları ile gerçekleştirildi. Ayrıca hacda görevli olan din görevlileri ve kadın irşad görevlileri de seminere katıldı.