05.04.2024

DİTİB Almanya temsilcileri ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi'nden görevlilerimiz, İskenderun İlçe Müftümüz Ramazan Avcı'yı makamında ziyaret ettiler. Müftü Avcı ile birlikte, yapılan hayırlar yerinde incelendi. DİTİB tarafından gönderilen yüzlerce konteynerleri gezen ekip depremzede vatandaşlarımızla sohbet etti.

Belediyemiz tarafından tahsis edilen yerlerde, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından iftar verilen 3 alan ziyaret edilerek Denizciler Sevgi Alpaydın Çok Amaçlı Salon'da iftar programına katıldılar. Müftü Avcı, iftardan önce hayırseverlere dua ederek, DİTİB ekibi başta olmak üzere Almanya ve diğer ülkelerden ülkemize desteğini esirgemeyen hayırseverlerimize teşekkür etti.