29.03.2024

İskenderun Kaymakamımız sayın Murat Sefa DEMİRYÜREK İlçe Müftümüz sayın Ramazan AVCI ve Hafızlık Sınavında başarılı öğrenci heyetini makamında kabul etti.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın açmış olduğu "Hafızlık Tespit Sınavı"na İlçe Müftülüğümüze bağlı Kemal Seher Özkan kız Hafızlık Kur'an Kursu, Ali Sert Hoca Erkek Hafızlık Kuran Kursu ve Cemil-Nezahat Güler Erkek hafızlık Kuran Kurslarından 12 öğrencimiz Ocak ayında sınava katıldı.

İskenderun Kaymakamımız sayın Murat Sefa DEMİRYÜREK İlçe Müftümüz sayın Ramazan AVCI ve heyetini makamında kabul etti. Sınavda başarılı olan 12 öğrencimize hafızlık belgelerini takdim etti. Kaymakamımız Öğrencileri,ailelerini ve öğreticileri tebrik ederek Öğrenci ve öğreticileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.