28.03.2024

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın destekleriyle, Müftülüğümüz tarafından düzenlenen iftar programlarında İlçe Müftümüz Ramazan Avcı vatandaşlarımızla bir araya geldi.

İskenderun Belediyesi tarafından tahsis edilen Yunus Emre Mahallesi 2 Nolu Taziye Evi ve Sakarya Mahallesi 1 Nolu Taziye Evi'nde verilen iftar programları din görevlilerimizin okumuş olduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Müftü Avcı tarafından tilavet sonrasında şehitlerimizin ruhlarına, iftar veren ve iftara katılan kardeşlerimizin geçmişlerinin ruhlarına, okunmuş olan Kur'an-ı Kerim bağışlanarak dua edildi.