02.10.2022

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Mesajı

İlçe Müftümüz Osman Şekerci Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde belirli bir tema çerçevesinde düzenlediği Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın bu yılki teması  "Peygamberimiz,cami ve irşad"

Din görevlisi kardeşlerimiz Peygamber Efendimizin mirasını omuzlayarak,görev yapmakta olduğu mihraptan, minberden, kürsüden Allah ve Resulunü anlatarak, bizleri hayra, güzele ve iyiliğe davet etmekteler.Hepimiz biliyoruz ki; camilerimiz bilgili, mesleğini ve görevini seven, vatanına milletine ve dinine hizmeti şeref sayan hocalarımız sayesinde hayatla ve ilimle iç içe olacaktır.

Ben bu vesileyle Camiler ve Din Görevlileri Haftasını en içten dileklerimle kutluyor, cami yapan, yaptıran, yapımında emeği geçen bütün hayır sahiplerine şükranlarımı sunuyor, gece gündüz demeden İslâm'a hizmet eden hocalarıma,din görevlisi kardeşlerime teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylık,ihlas ve  başarı temenni ediyorum.

Osman Şekerci
İskenderun Müftüsü