Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftümüz Osman Şekerci, ilçemizin eski müftülerinden Remzi Yavuz Hocamızın oğlu İlyas Yavuz ile Ayla Akyüz 'ün nikâhını kıydı.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde yürütülen ''Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum'' projesi kapsamında ''Aile Okulu'' seminerinin beşincisi ve sonuncusu İl Müftümüz Ö.Faruk Bilgili'nin katılımıyla gerçekleştirildi.
Detay

İhtiyaç odaklı Kuran Kurslarında ve Camiilerimizde bayan hocalarımız tarafından okunan tüm hatimlerimiz bugün Nihal Atakaş Camii'nde yoğun bir katılım ile yapılan hatim ve dua programıyla sona erdi.
Detay

İskenderun Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzce düzenlenen, Tosyalı Ailesinin de maddi manevi destek sağladığı iftar programı Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı'nın da katılımıyla Belediye 3 .Nolu Tesisinde yapıldı.
Detay

Zekat, toplumun sosyal güvenlik şemsiyesidir. İnsanda bulunan cimrilik hastalığını tedavi eder, cömertlik duygularını geliştirir. Gelir dağılımında olan dengesizliği giderir. Topluma huzur ve mutluluk getirir.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde yürütülen ''Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum'' projesi kapsamında ''Aile Okulu'' seminerinin yedincisi Uzman Psikolojik Danışman Yasemin Köşker Fransa'nın katılımıyla gerçekleşti.
Detay

Gençken kul olabilmek, gençken teslim olabilmek, gençken ibadet etmek. Muhiddin İbni Arabi Erkek Öğrenci Yurdunda İskenderun Müftümüz Osman Şekerci'nin katılımıyla Berat Kandili programı yapıldı.
Detay

Azganlık Mahallesi Tosyalı Camii'nde Vaize Betül Yılmaz'ın katılımıyla Berat Kandili programı yapıldı.