27.10.2023

Arsuzda 4-6 Yaş ve İhtiyaç Odaklı Kur'an Kursları tarafından Filistinli Kardeşlerimize destek için kermes düzenlendi.

Arsuz Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Arsuz Şubesi tarafından Filistinli kardeşlerimiz yararına hayır ve dayanışma kermesi düzenlendi.

Hayır ve dayanışma kermesinde stantlarını ziyaret eden Arsuz Kaymakamı H.Hasan GÖKPINAR "Filistinli Kardeşlerimiz Yararına kurulan hayır çarşısında ki özverili çalışmalarından dolayı tüm müftülük personeline teşekkür etti."

Kermesin açılışında konuşan Arsuz İlçe Müftüsü Mehmet SAİN ise "Bu tür kermesler sadece maddi değil manevi kazançları da beraberinde getiren hizmetlerdir. İsrail tarafından soykırıma tabii tutulan Filistinli kardeşlerimizle dayanışma içerisinde olduğumuzu göstermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla 4-6 yaş Kuran kursları ve ihtiyaç odaklı Kuran kurslarımız tarafından bu hayırlı hizmet organize edilmiştir. Katkılarından dolayı Arsuz halkına, din görevlilerine, Kuran kursu hocalarına teşekkür ederim" dedi.

Açılışa müftülük personeli, din görevlileri, Kuran kursu öğreticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.