30.09.2022

Arsuz'da yedinci 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzun Açılışı Yukarıkepirce Mahallesinde Gerçekleşti.

Arsuz'da yedinci 4-6 Yaş Kur'an Kursumuzun Açılışı Yukarı Kepirce Mahallesinde Gerçekleşti.
Arsuz İlçemizin Yukarı Kepirce Mahallesi'nde 4-6 Yaş  Kur'an Kursumuzun Açılışı Yapıldı. Açılışa Arsuz Kaymakamı Sayın Hacı Hasan Gökpınar,  İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün , İlçe Müftümüz Mehmet Sain, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri İle Kamu Kurum  Âmirleri Ve Vatandaşlar Katıldı.
İlçe Müftümüz Mehmet Sain, Okul Öncesi Eğitim Bireyin Kimlik ve Kişilik Gelişiminin Oluşumunu Etkilediği İçin, 4-6 Yaş Kurslarımızın Çok Önemli Olduğunu, Diyanet İşleri Başkanlığımızın Üzerinde Önemle Durduğu Bir Proje Olduğunu Belirtti. Bu Törenin Hayırlara Vesile Olmasını Belirten Müftü Sain, Kursumuzun Bu Noktaya Gelmesinde Maddi Ve Manevi Desteklerini Bizlerden Esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Hacı Hasan Gökpınar Olmak üzere  Emeği Geçen başta Mehmet Çam Hocam olmak üzere, Görevlilerimize hayırseverlere Ve Buraya Kadar Zahmet Edip Gelen Tüm Vatandaşlara Teşekkür Etti.  İlçe Müftümüz Mehmet Sain, 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızın Artmasını, Bu Tür Törenlerin Çoğalmasını Cenabı Allah'tan Niyaz Ederim Diyerek Sözlerini Tamamladı. Tören  misafirlere ikram ve İmam Hatip Mehmet Çam ile Hayırseverlere  plaket takdimi ile sona erdi.