13.11.2019

GENÇLERİMİZLE SABAH NAMAZI BULUŞMASI VE "DİYANET GENÇLİK HATIRA ORMANI" ETKİNLİĞİ

İlimiz Müftülüğünce gençlerimiz ile birlikte sabah namazı buluşması ve “Diyanet Gençlik Hatıra Ormanı" etkinliği düzenlendi.

Antakya İlçesi Narlıca Mahallesinde bulunan Cuma Kahraman Camii'nde sabah namazı buluşması ile başlayan programa; sabah namazı sonrası cemaate hitap eden İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başta olmak üzere İlimiz Gençlik Koordinatörleri; Hilmi BENLİ ve Zübeyde DOKUR,  İlimiz Müftülüğünde Manevi Danışman olarak görevlendirilen personel ile TOBB İmam Hatip Lisesi Müdürü Hanifi TUNCER, Kredi Yurtlar Kurumunda kalan Üniversite öğrencileri, İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve halkımız katıldı. Namaz sonrası çorba ikramı yapıldı.

Sabah Namazı buluşmasının ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı'nca ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak gibi hedeflerle ülke genelinde düzenlenen "11 Kasım Ağaçlandırma Etkinliği" kapsamında, İlimiz Gençlik Koordinatörleri, KYK ve TDV üniversite öğrenci yurtlarındaki manevi danışmanlar öncülüğünde, gençlerimiz ve vatandaşlarımız ile birlikte "Diyanet Gençlik Hatıra Ormanı" etkinliğine geçildi ve 50 adet fidan dikimi yapıldı.

Program, İl Müftümüzün etkinliğe katılanlar ile birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.