13.11.2019

MİLLİ İRADE İMAM HATİP LİSESİNDE "PEYGAMBERİMİZ VE AİLE" KONULU KONFERANS PROGRAMI

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlimiz Müftülüğünce 12 Kasım 2019 Salı  günü Antakya Milli İrade İmam Hatip Lisesinde "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans programı düzenlendi.

Milli İrade İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin okuduğu Kur’an tilaveti ile başlayan program, Milli İrade İmam Hatip Lisesi Müdürü Süleyman ABAK’ın  açış konuşması ile devam etti.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferansta öğrencilere aileyi anlatarak, aile bireylerinin sorumlulukları üzerinde durdu. Peygamberimizin (sav) annesine, süt annelerine ve kendisine yardımcı olan Hz. Ali’nin annesine karşı gösterdiği saygı ve hürmeti anlatan İl Müftümüz vefa örnekleri verdi. Öğrencilere; “Ailenizin ve akrabalarınızın kıymetini bilin, sevgi, saygı ve hürmette kusur etmeyin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.