İlçe Müftümüz Ramazan Avcı Hafta sonu Cami ve Kur'an Kurslarında açılan kurslarımızı ziyaret ederek öğrencilerimiz ile bir araya geldi.
04.05.2024
İlçe Müftümüz Ramazan Avcı, sağ ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatı olan, Fatih Camii İmam Hatibi Mustafa Enzin hocayı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
03.05.2024
"Kitap Oku-Yorum Projesi" kapsamında İskenderun İlçe Müftümüz Ramazan Avcı'nın katılımı ile Denizcilerde görevli İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarla birlikte "Tarihe Yön Veren Şahsiyetler" adlı kitabın tahlili yapıldı.
02.05.2024
2024 Yılında hac ibadeti için kutsal topraklara gidecek olan hacı adaylarına yönelik Kaptanpaşa Camii'nde Hac İbadeti Eğitim Semineri gerçekleştirildi.
01.05.2024
İskenderun İlçe Müftülüğü personeli Denizciler Çamlık Camii İmam Hatibi Hasan İnci Hocamız dualarla ebediyete uğurlandı.
27.04.2024
Mesajlar