25.05.2017

İL MÜFTÜMÜZ, İSKENDERUN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ AYLIK PERSONEL TOPLANTISINA KATILDI

İl Müftümüz Sayın Hamdi KAVİLLİOĞLU, İskenderun İlçe Müftülüğü Mayıs ayı aylık personel toplantısına katıldı. Toplantıda İlçe Müftümüz ve din görevlileri hazır bulundu.

İlçe Müftümüz Mehmet TAŞTAN’ın açış konuşmasını müteakip konuşan İl Müftümüz; “Her ay bir İlçemizde Din Görevlilerimizle bir araya gelme geleneğimizi devam ettiriyoruz. Bu ay tekrar sizlerle bir araya geldik. Her zamankinden daha fazla azimle ve gayretle çalışacağımız bir döneme giriyoruz. Önümüzde, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan Ayı var. Okulların kapanmasının ardından da açılacak olan Yaz Kur’an Kurslarına gelecek olan gözümüzün nuru çocuklarımızın eğitimi var. Bu iki dönemi daha verimli ve daha bereketli bir şekilde geçirebilmek için gerekli hazırlıkları şimdiden yapmalıyız. Diyanet İşleri Başkanlığımız her Ramazan ayında olduğu gibi bu senede Ramazan ayına özel tema belirledi. Bu seneki tema ‘Üzerinde Her Canın Hakkı Var! Bu Ramazan ve Her Zaman’ olarak belirlendi. Ramazan ayı boyunca tema çerçevesinde faaliyetlerimiz, etkinliklerimiz ve programlarımız olacak.” dedi.

İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU “Ramazan ayının hepimize, şehrimize, ülkemize ve Âlem-i İslam’a hayırlar getirmesini Allah’tan (c.c) niyaz ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” diyerek konuşmasını bitirdi.

Ayrıca, toplantılarda inşaatı devam eden Hatay İl Müftülüğü Külliye inşaatının son durumu hakkında sunum yapıldı.