13.01.2017

GEÇİCİ ÖĞRETİCİ SINAVI DUYURUSU

İlimiz, İlçe Müftülüklerinde ihtiyaç duyulan Geçici Öğretici ihtiyaçlarını karşılamak üzere ilgi Mülakat sınavıyla Bayan ve Erkek adaylardan “Geçici Öğretici” alınacaktır.

A- SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR
1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak.
2- 2016 yılı (DHBT) 60 ve üzeri puan almış olmak.
3- En az İmam-Hatip Lisesi mezunu olmak.

B- BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
1- Başvuru dilekçesi (Müftülük tarafından temin edilecektir.)
2- Mezuniyet belgesi fotokopisi (En az imam-Hatip Lisesi mezunu olmak)
3- T.C. kimlik nolu nüfus cüzdanı fotokopisi.
4- 2016 yılı  (DHBT) çıktısı.
5- Varsa hafızlık belgesi fotokopisi
6- Varsa 4-6 yaş grubu çocuk eğitimi ile ilgili resmi diploma ve belge ve sertifikasının fotokopisi
7- Varsa görme, işitme, otistik vb. engellilere yönelik belge ve sertifikasının fotokopisi

Buna göre;

1- İlimiz İlçe Müftülüklerine bağlı Kur’an Kurslarında Geçici Öğretici olarak görev almak isteyenler görev yapmak istediği İlçe Müftülüklerine müracaat edeceklerdir.
2- Sadece bir İlçe Müftülüğüne müracaat edilebilecek olup, birden fazla İlçe Müftülüğüne müracaat edenlerin (sınavı kazansalar dahi) müracaatları geçersiz sayılacaktır.
3- Adaylar müracaatlarını 12.01.2017 – 23.01.2017 tarihleri arasında gerekli belgelerle İlçe Müftülüklerine yapılacaktır
4- Sınav İl Müftülüğünde 24.01.2017 tarihinde saat :08.30’da yapılacak olup takip eden günde (Sınava girecek aday sayısının çok olması halinde, takip eden günlerde de sınav devam edecektir.) Sınav sonuçları sınav bitim tarihinden sonra http://hatay@diyanet.gov.tr/ adresinden ilan edilecektir.
 İlanen duyurulur

İLÇELERE GÖRE  GEÇİCİ ÖĞRETİCİ İHTİYACI