14.10.2019

"HAFIZLIK İCÂZET MERASİMİ" PROGRAMI DÜZENLENDİ

Reyhanlı İlçe Müftülüğümüze bağlı Cuma Sepetçi Yatılı Erkek Kur'an kursumuzda hafızlığını ikmal eden 11 hafızımız için Tevhid Camii'nde 14.10.2019 Pazartesi günü Saat 11.00'da "Hafızlık İcâzet Merasimi" düzenlendi.

Program Kur'an-ı Kerim tilâvetiyle başladı.

İlçe Müftümüz Murat AKÇAY hocamız açılış ve selamlama konuşması yaptı ve programda emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür etti ve hafız öğrencilerimizi tebrik etti. Daha sonra selamlama konuşmalarının ardından hafız öğrencilerimiz ilahiler söyledi ve kısa sûreleri okudu.

Daha sonra Hatay İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU hocamız tebrik konuşması yaptı. Daha sonra dua yapıldı. Duanın ardından öğrencilere belgeleri ve hediyeleri protokol tarafından  takdim edildi.

İlçe Müftümüz Murat AKÇAY, programımızı teşrif eden Reyhanlı Kaymakamımız Sayın Ali CANDAN'a, Hatay Milletvekili Sayın Hüseyin ŞANVERDİ'ye, Hatay İl Müftümüz Sayın Hamdi KAVİLLİOĞLU'na, Reyhanlı Belediye Başkanı Sayın Mehmet HACIOĞLU'na, Siyasi Partilerin İlçe Başkanlarına, İlçe Müftülerimize, Kurum Amirlerine, Diyanat-Sen Hatay Yönetim Kurulu Üyelerine, İlçe Vaizlerimize, Din Görevlilerimize, hafızların yetişmesinde emeği geçen tüm Yönetici ve hocalarımıza, çok değerli hafızlarımıza, velilerimize ve Kur'an kurslarımıza maddî ve manevî katkıda bulunan tüm hayırseverlere ve değerli Reyhanlı halkına teşekkür etti.

Program öğle namazına müteakip yapılan ikram ile son buldu.