06.07.2018

GENÇLİK KAMPI KAPANIŞ PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığımız, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın ortak organizasyonu ile Arsuz İlçemiz Uluçınar kampında Türkiye’nin dört bir yanında çocuk evlerinde kalan yaklaşık 300 çocuk için bir kamp düzenlendi. Kampta ülkemizin çeşitli illerinden gelen 13 Aile ve Dini Rehberlik Bürosu vaizi tarafından Kuran-ı Kerim, değerler eğitimi, Peygamberimi öğreniyorum, dini musiki gibi alanlarda eğitim verildi.

Bir hafta boyunca devam eden kampın son günü kapanış programı düzenlendi. Programa; İl Müftümüz Hamdi Kavillioğlu, İl Müftü Yardımcımız Nazife Sağlamoğlu, İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Oğuzhan Kılınç katıldı.

Programda, kampa katılan öğrenciler tarafından ilahiler söylendi, şiirler okundu, dualar yapıldı ve çeşitli gösteriler sunuldu.

Program, İl Müftümüzün öğrencilerimize hediye takdimini müteakip hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.