04.10.2021

İl Müftümüzden Camiler ve Din Görevlileri Haftası Ziyareti

Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle, İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili, İl Müftü Yardımcılarımız Murat Akçay, Nazife Sağlamoğlu ve Antakya İlçe Müftüsü Hacı Kahraman ile birlikte, Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2021 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” temasını “Cami, Din Görevlileri ve Vefa” olarak belirlediğini ifade etti ve Sayın Valimize kabulleri, tebrikleri ve başarı dileklerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Sayın Doğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Manevi danışmanlık ve dini rehberlik etme hususunda her türlü fedakârlığı gösteren din görevlilerimize sağlık ve başarılar diliyorum.”

Haber4.10.2021