12.09.2021

Şehidimiz Turgay Abacı'yı Dualarla Ebediyete Uğurladık

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde hain saldırı sonucu şehit olan hemşehrimiz P. Sözleşmeli Er Turgay Abacı için Hassa Akbez'de cenaze töreni düzenlendi.

12 Eylül 2021 Pazar günü İlimiz Hassa İlçesi Akbez mahallesinde İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili tarafından Öğle Namazına müteakip kıldırılan cenaze namazı sonrası şehidimizin ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşı dualar eşliğinde toprağa verildi.

Törene Valimiz Sn. Rahmi Doğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Hatay Milletvekilleri TBMM Dijital Mecralar Kom.Bşk. Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Abdulkadir Özel, İsmet Tokdemir, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili, İl Müftü Yardımcımız Murat Akçay, Hassa İlçe Müftüsü Abdulhalık Ocakhanoğlu, askeri ve mülki erkân ile vatandaşlar katıldı.

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır, aziz milletimize baş sağlığı dileriz.

Haber12.9.2021