29.08.2021

Kıbrıs Gazisi Ali Hamzalıoğlu’nu Ebediyete Uğurladık

İlimiz Reyhanlı İlçesinde ikamet eden Kıbrıs Gazimiz Ali Hamzalıoğlu vefat etti.

29 Ağustos 2021 Pazar günü Reyhanlı İlçe Müftülüğüne bağlı Çarşı Camii’nde, öğle namazı sonrası İl Müftü V. Murat Akçay'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Ali Hamzalıoğlu’nun cenazesi Asri mezarlığında defnedildi.

Cenaze törenine; Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan Arslan, Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, İl Müftü V. Murat Akçay, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, protokol üyeleri ile Siyasi Parti temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftü V. Akçay cenaze merasiminde; “Kıbrıs Gazimiz Ali Hamzalıoğlu’nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Cenab-ı Hakk’dan rahmet diliyoruz. Ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyoruz.” dedi.

Haber29.8.2021