21.03.2019

MÜFTÜLER TOPLANTISI ANTAKYA İLÇEMİZDE YAPILDI

2019 Yılı Mart ayı İlçe Müftüler toplantısı, Antakya İlçemizde, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başkanlığında yapıldı.

Hatay İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak ve koordinasyonu güçlendirmek amacıyla, her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yapılan İlçe Müftüleri toplantısına, İl Müftümüz Hamdi KAVİLLİOĞLU başta olmak üzere İl Müftü Yardımcısı Mehmet Emin OKUYUCU, İl Müftü Yardımcısı İrfan AÇIK, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Fahri UÇAK ve tüm İlçe Müftüleri katıldı.

İl Müftümüzün açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, gündemlerin okunması ve bu gündemler üzerine yapılan istişarelerle devam etti. Toplantının ağırlıklı gündem maddesini, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıl Dönümü anma günü dolayısıyla         “Çanakkale Ruhu” konulu konferanslar düzenlenmesi, “Dini Gün ve Geceler İle Üç Ayların İhyası” konusunun vaazlarda işlenmesi, 21/03/2019 tarihinde İl Müftülüğünde düzenlenecek olan Lise Öğrencileri Arasında Şiir Okuma Yarışması ve diğer konular oluşturdu.