21.02.2019

ŞUBAT 2019 İKİNCİ UMRE SEMİNERİ

Başkanlığımız organizasyonu ile 2018-2019 Umre Sezonunda umreye gidecek olan vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve yapacakları umre ibadetine hazır hale getirmek amacıyla İl Müftülüğümüz tarafından belirlenen program çerçevesinde Umre yolcusu kaydı bulunan tüm ilçelerimizde seminer programları düzenlenmektedir.

İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Şubat 2019 İkinci Seminerinde dersler; başta İl Müftümüz Sayın Hamdi KAVİLLİOĞLU olmak üzere, İl Müftü Yardımcılarımız Mehmet Emin OKUYUCU ve Nazife SAĞLAMOĞLU ile Samandağ İlçe Müftümüz Mahmut Emin tarafından verilecektir.

Bu çerçevede, İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda düzenlenen seminer programı 26-27 Şubat 2019 tarihleri arasında Saat: 09.00’da başlayacaktır.

Başkanlığımızca düzenlenen; turlara kayıt olan Umre Yolcularımız için düzenlenen seminerimiz, gerek bu dönemde umreye gidecek vatandaşlarımıza gerekse umre konusunda bilgi sahibi olmayı ya da merak ettikleri konuları öğrenmeyi arzu eden tüm halkımıza açık olarak gerçekleştirilecektir.

Başta görevlilerimiz tarafından telefonla aranıp bilgilendirilmiş olan Umre Yolcularımız ve yakınları olmak üzere tüm vatandaşlarımızı seminerimize davet eder, Umreye gitmeyi arzu eden vatandaşlarımıza; umre kayıtlarımızın devam etmekte olduğunu hatırlatırız.

Hatay İl Müftülüğü Hac ve Umre Bürosu

Adres: General Şükrü Kanatlı Mah.

Türkmenbaşı Cad. No:15

Antakya/Hatay