15.01.2019

İL MÜFTÜMÜZ, BÖLGE İL MÜFTÜLERİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI

İl Müftümüz Hamdi Kavillioğlu, Bölge İl Müftüleri İstişare ve İşbirliği toplantısına katıldı. Gaziantep İl Müftülüğünün ev sahipliğinde, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kilis İl Müftüleri ve İlahiyat/İslami İlimler Fakülte Dekanlarının katılımıyla, bölgemizde sunulan din hizmetlerinin değerlendirilmesi, geliştirilmesi, görüş alışverişinde bulunulması ve iş birliği yapılması amacıyla 12.01.2019 tarihinde Gaziantep İl Müftülüğü Toplantı Salonu'nda Bölge İl Müftüleri ve İlahiyat/İslami İlimler Fakülte Dekanları ile istişare ve işbirliği toplantısı yapıldı.

Açılış konuşmasını Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik yaptı. Konuşmasında tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti ve bu toplantının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan temenni etti.

Toplantıda Gaziantep İl Müftülüğünün ve merkez İlçe Müftülüklerinin yapmış olduğu ve yapacakları faaliyetlerin sunumları yapılarak konular üzerinde istişare edildi.

Yapılan toplantıda, bölgemiz için tespit edilen konu başlıkları hakkında kapsamlı değerlendirmeler yapılarak görüş alışverişinde bulunulmuş; değerlendirme, teklif ve öneriler belirlenmiştir.

Toplantı, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik’in misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür konuşmasıyla nihayete erdi.