16.03.2020

İLÇE MÜFTÜMÜZ MEHMET DEMİR’E “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

SAMANDAĞ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HABERLERİ

İLÇE MÜFTÜMÜZ MEHMET DEMİR’E “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

İlçe Eğitim-Bir Sendika başkanı Umut Çam, İlçe Eğitim-Bir Sen Yönetimi Kurulu Üyeleri ile birlikte İlçe Müftümüz Mehmet Demir’e göreve yeni başlamasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular ve çiçek takdim ettiler.

Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo, Samandağ Tapu Müdürü Hasan Tiryaki, Samandağ İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mehmet Kızılkaya, Samandağ Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal Uygun, Eriklikuyu İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Hasan Savaşır İlçe Müftümüz Mehmet Demir’e göreve yeni başlamasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İlçe Müftümüz Mehmet Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan bütün kurum amirlerine, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine Nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.