17.02.2020

PERSONELİMİZE TEMEL AİLE EĞİTİMİ SEMİNERLERİ VERİLDİ

SAMANDAĞ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ HABERLERİ

PERSONELİMİZE TEMEL AİLE EĞİTİMİ SEMİNERLERİ VERİLDİ

Kur'an ve sünnet ışığında aileyle ilgili temel ahlaki ilkelerin kazandırılması, aile içi iletişimin önemi ve bu iletişimin güçlendirilmesine yönelik farkındalığın artırılması amacıyla İlçe Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlara 10,11,12 Şubat 2020 tarihleri arasında İlçe Müftülüğümüz Konferans Salonunda İlçe Müftümüz Mehmet DEMİR ve İlçe Vaizimiz Serkan SARIKAYA tarafından '' Temel Aile Bilinci Eğitimi '' seminerleri verildi

“Ailem ve Ben”, “Ailemde Bir Çocuk Var”, “  Ailemde Bir Genç Var”, “Ailemde Bir Yaşlı Var”, “Ailemde Bir Engelli Var”, “Ailemde Akrabalarım Var”,  Ailemin İletişim Dili”, “Ailede İffet ve Mahremiyet”, “Teknolojiyi Bilinçli Kullanıyorum”, “Ailemi Bağımlılıktan Koruyorum”, “Ailemde Merhamet İstiyorum” ve  “Ailem Dağılmasın” konularının işlendiği seminer 3 gün sürdü.

***

Yaklaşık 6 aydır münhal bulunan ilçemiz Kapısuyu Mahalle Camiine İmam-Hatip olarak atanan Halil İbrahim KOŞAK da görevine başlamıştır. Meslektaşımıza yeni görevinde başarılar dileriz.