10.03.2024

İlçe Müftü Vekilimiz Mustafa ERDEM'in Ramazan Ayı Mesajı

Bereket ve mağfiret mevsimi Ramazan ayına kavuşmanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. Bu akşam kılacağımız ilk teravih ve gecesinde kalkacağımız sahurla yarın ilk orucumuzu tutarak Ramazan ayını idrak etmiş olacağız İnşallah. Bizleri yeniden bu mübarek mevsimle buluşturan Cenab-ı Allah’a sonsuz hamd-ü senalar ediyor, Efendimiz Hz Muhammed Mustafa’ya salât ve selam ediyoruz. Rahmet ayı Ramazanın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini Gazze’nin zalimin zulmünden kurtulmasını Rabbimizden diliyoruz.

Bu vesileyle Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyor, Ramazanın rahmet, bereket ve huzur ikliminden bütün insanlık olarak nasiplenebilmeyi Cenab-ı Mevla’dan niyaz ediyorum.

Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun.

Mustafa ERDEM

İlçe Müftü V.