10.05.2023

İL MÜFTÜMÜZ'DEN PAYAS MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Payas Müftülüğü personelini ziyaret ederek Payas Müftüsü Hanifi ÖZLEN'den afet bölgesinde yapılan çalışmalar ve sunulan din hizmetleriye ilgili bilgi aldı.

İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Payas Müftülüğü personelini ziyaret ederek Payas  Müftüsü Hanifi ÖZLEN'den afet bölgesinde yapılan çalışmalar ve sunulan din hizmetleriye ilgili bilgiler aldı. Bölgede fedakarca görev yapan her kademedeki tüm görevlilerimize geçmiş olsun dileklerini iletti. Vefat eden kardeşlerimize  Allah'tan rahmet diledi.Ziyaretin Ardından Tarihi Külliyede Personelimizle toplantıda bir araya geldi.Toplantıda; Eğitim,aile ve gençlik konularına özellikle değinerek, bu konuda Din Görevlilerimiz başta olmak üzere herkese büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti.Bizde İlçe Müftülüğü olarak,yoğun çalışma programına rağmen bize ziyarette bulunan kıymetli İl Müftümüze teşekkürlerimizi iletiyoruz.