20.04.2023

Türkiye genelinde olduğu gibi Hatay'ımızın Payas İlçesinde de Türkiye Diyanet Vakfı Payas şubesi olarak İlçe Müftümüz sayın Hanifi ÖZLEN'in koordinesinde depremden etkilenen ihtiyaç sahipleri kardeşlerimize ulaşmaya devam ediyoruz.

Rahmet ve mağfiret mevsimi olan Ramazan-ı Şerif ayı boyunca ve özellikle bu mübarek ayının son günlerinde Türkiye genelinde olduğu gibi Hatay'ımızın Payas İlçesinde de, biz Türkiye Diyanet Vakfı Payas şubesi olarak İlçe Müftümüz sayın Hanifi ÖZLEN'in koordinesinde ve beraberindeki  Din Görevlilerimiz ile depremden etkilenen ve ihtiyaç sahipleri kardeşlerimize bize  güvenip tevdi ettiğiniz emanetlerinizi ulaştırıp dağıtmaya devam ediyoruz.
Yüce Allah hayırsever  kardeşlerimizden razı olsun, hayırlarını dergahı izzetinde kabul eylesin.