13.01.2020

BU YILIN TOMURCUKLARI ÇİÇEK AÇTI

İlçemiz Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızda öğrenim gören yavrularımız bu sene de Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendiler. 2019-2020 eğitim öğretim döneminde oyun eşliğinde eğitime başlayan minik yavrularımız; Kur'an Kursu görevlilerimizin gayretleri neticesinde hayatlarının baharına Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladılar. Bu vesile ile ilçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızca bir "BU YILIN TOMURCUKLARI ÇİÇEK AÇTI" konulu merasim tertip edildi. İlçe Müftümüz Abdullah SERTOĞULLARINDAN'ın da iştirak ettiği merasimde İlçe Müftümüz minik yavrularımızı tebrik etti.  Programa katılan velilere küçük yaşta Kur'an-ı Kerimi okumanın ve dinimizi öğrenmenin öneminden bahseden İlçe Müftümüz Miniklere Teşekkür belgelerini takdim ettikten sonra bu eserlerin asıl kahramanları ve emektarları olan Hoca Hanımlara da çok teşekkür etti.