21.02.2022

Lise Öğrencilerine Yönelik ''Çanakkale Ruhu'' Konulu Ödüllü Şiir Yarışması

İlçe Müftülüğümüzce Lise Öğrencilerine yönelik ''Çanakkale Ruhu'' konulu şiir yarışması düzenlenecektir.

+11 mart 2022 tarihine kadar başvurular alınacaktır.

+Başvurular Okullara ya da İlçe Müftülüğüne yapılacaktır

+Bir öğrenci en fazla bir eser ile katılım sağlayabilecektir.

+Yarışmacılar, başvuru ve eser teslimi esnasında öğrenci olduklarını belirten belgeyi(öğrenci belgesi) yanlarında bulunduracaklardır.

+Yarışmaya katılacak şiirler A4 (21 cm x 29,7 cm) boyutundaki düz beyaz kâğıda; yazım kurallarına uygun, okunaklı bir el yazısıyla veya bilgisayarla Times New Roman yazı karakterinde, 12 punto büyüklüğünde ve iki (2) sayfayı geçmeyecek şekilde yazılmış olacaktır.

+Dereceye giren öğrencilere müftülükçe verilecek ödüller; birinciye 500 TL, ikinciye 300 TL, üçüncüye 200 TL şeklinde olacaktır

+Yarışma sonucu İlçe Müftülüğünün İnternet Sitesinden  15 Mart 2022 Salı günü   ilan edilecektir.