06.05.2024

Şehidimiz J. Asb. Kd. Bçvş. Mustafa YAŞAR’ın Mevlid Programı İcra Edildi

“Şehidimiz J. Asb. Kd. Bçvş. Mustafa YAŞAR’ın Mevlid Programı İcra Edildi

”Şehidimiz J. Asb. Kd. Bçvş. Mustafa YAŞAR’ın Mevlid Programına İlçe müftümüz Ahmet Sevinç katıldı

Geçtiğimiz yıl kavgaya müdahale esnasında yaralanan ve bir süredir tedavi gördüğü hastanede Şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemlı Başçavuş Mustafa YAŞAR için Mevlid-i Şerif programı yapıldı.

Yapılan Mevlid-i Şerif programına İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Hassa İlçe Müftümüz Mustafa KUŞ, Kırıkhan İlçe Müftümüz Ahmet SEVİNÇ, Din görevlilerimiz, Şehidimizin Silah arkadaşları, Şehidimizin Ailesi ve vatandaş katıldı.

Yoğun bir katılım gösterilen Mevlid programında Kur’an-ı Kerim Tilaveti, Kaside ve ilahiler okundu.

Şehidimiz Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa YAŞAR için yapılan Mevlid Programı İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU tarafından yapılan dua ile son buldu.

Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına Sabr-ı Cemil diliyoruz.