04.05.2024

İlçe Müftümüz Ahmet SEVİNÇ “Orman Benim” Kampanyasına Katıldı

Küresel ısınma nedeni ile dünyada olduğu gibi ülkemizde de artan orman yangınlarıyla mücadele çalışmalarımızda temel stratejimiz; yangın öncesi alınması gereken önleyici tedbirlerdir. Bu çerçevede, ülkemizde orman yangınlarının önlenmesi ve olası yangın sayılarının ve şiddetinin çevrey’e olan zararlarının en aza indirilmesi, vatandaşlarımızda orman yangınlarının çıkmasını önleyici bilincin oluşması amacıyla bütün il ve ilçelerimizde eş zamanlı olarak “Orman Benim” kampanyası düzenlendi. Sayın kaymakamımız Fikret Dağ'ın riyasetinde ilçemizde vatandaşlarımızda orman yangınlarının çıkmasını önleyici Bilinci oluşması amacıyla orman benim kampanyası çalışmasına ilçe müftümüz Ahmet Sevinç ile beraber daire personelleri katıldı.

03.05.2024 Cuma günü saat 10.00’da Edem Park yanındaki ormanlık alanda ormanda yangını önleyici tedbirler oluşması bilinci için ilçe müftümüz Ahmet Sevinç daire personelleri ve öğrencilerle atıkları topladı.