22.04.2024

İlçe Müftümüz Ahmet SEVİNÇ Fatih Mahallesi Muhtarı Abdullah Ansen’in Organize Ettiği Mevlid-i Şerif’e Katıldı

Fatih Mahallesi Muhtarımız Abdullah Ansen’in organize ettiği Mevlid-i Şerif’e katılım sağlayarak Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya geldik

Fatih mahallesi Muhtarınin davetine Kırıkhan Belediye başkanı Ömer Erdal Çelik ilçe müftüsü Ahmet Sevinç çok sayıda muhtarlar davetliler ve mahalle halkı katıldı,yemekten önce İmam Hatip hocalarımız Mustafa yücedağ,Ali Ahsen, Mustafa çakmak, Bekir Tüllü ve Abidin MEHMELET hocalarımız Kur'an'ı Kerim Yasin okuyup ilçe müftüsü Ahmet Sevinç hocamızın duasının ardından Muhtar Abdullah Anşen davete katılan Misafirlere yemek ikramında bulundu ve Mevlide gelen misafirler Muhtar Anşen'e tebrk ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu.