11.04.2024

Diyanet İşleri BAşkanlığı'mıza Türkiye Diyanet Vakfı'na "TEŞEKKÜRLER"

TEŞEKKÜRLER

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZA TÜRKİYE DİYANET VAKFI'NA TEŞEKKÜRLER

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI VE TÜRKİYE DİYANET VAKFI KOORDİNESİNDE KIRIKHAN'DA İFTAR ÇADIRI 1000 KİŞİLİK İYİLİK SOFRASI KURDU RAMAZAN'DA 30 GÜN KIRIKHAN'DA VATANDAŞLARIMIZA İFTAR VERDİ KIRIKHAN İLÇE MÜFTÜSÜ AHMET SEVİNÇ DİYANET İŞLERİİ BAŞKANLIĞI VE TÜRKİYE DİYANET VAKFI'NA KIRIKHAN HALK'I ADINA TEŞEKKÜR ETTİ .

Kırıkhan'da iyilik sofrası iftarda gönülleri iftar sofrasında birleştirmek için kuruldu

Kırıkhan'da "İyilik Sofrası" yetimler için kuruldu

Kırıkhan'da iyilik sofrası minik kalpler için kuruldu

Kırıkhan'da iyilik sofrası Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı ve hayırseverler tarafından kırıkhan'daki kardeşleri için kuruldu

Başla Diyanet İşleri Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prf. Dr Sayın Ali Erbaş ve gönülleri bizlerle olan güzel ülkemin güzel insanlarına teşekkür ederiz Kırıkhan'da iyilik sonrasında iftar açan Kırıkhanlılar iftar çadırının kurulmasına iyilik sofrasında iftar açılmasına vesile olan herkese teşekkür ettiler memuriyetlerini dile getirdiler

Kırıkhan Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkhan Şubesi organizesince konteynerlerde oturanlar , yetim ve öksüzlere yönelik bir ay boyunca iyilik Sofrasında iftar düzenlendi.

İyilik Sofrasın'da iftardan önce Kur’an-ı Kerim, ilahi ve duaların okunmasından sonra iftarlar açıldı, iftara ilçe müftüsü Ahmet Sevinç ile din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Bir ay boyunca her gün bin kişinin katıldığı ve iftarın açıldığı iyilik Sofrasında 30 bin kişiye iftar verilmiş oldu .

Bu iyilik Sofrasının kurulmasında emeği geçen Türkiye Diyanet Vakfı ve Personelleri ile katkıda bulunan bütün hayır sahiplerine teşekkür ederiz...

Bir ay boyunca iftar çadırında iyilik sofrasında programların yapılmasında emeği geçen İmam Hatip,hocalarımıza Kur'an kursu hocalarımıza başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ramazan ayında iftar çadırında iyilik sofrasına lezzetli yemekler çıkaran yemek firmasına ve çalışanlarına verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ederiz.