10.04.2024

Akşemsettin Cami'nin Minaresi Çelik'ten Yapıldı.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde Kırıkhan İlçe müftülüğüne bağlı 74 cami ağır hasar almış 96 caminin minaresi yıkılmıştı Kırıkhan İlçe müftülüğüne bağlı İmam Hatiplerimizin özverili çalışmalarıyla hayırseverlerin de katkılarıyla yıkılan camilerin yerine yenileri yapılmakta ve yıkılan minerallerin yerine Çelik konsülden mineraller yapılmaktadır.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde minaresi yıkılan Akşemsettin caminin minaresi Çelik'ten yapıldı.Fatih mahallesi Akşamsettin Caminin Minaresi Çelik konsüldenYapıldı

KahramanMaraşlı merkezli depreminde yıkılan Fatih mahallesi'nin minaresinin yerine yenisi yapıldı, Kırıkhan İlçe müftülüğü Akşemsettin Cami görevlisi Muammer Uzun'un gayreti ile Fatih mahallesi Akşamsettin Cami cemaatinden bir hayırsever tarafından Çelik konsülden minare yapıldı,Rabbim hayirlarini kabul ve makbul eylesin Allah razı olsun. Muammer UZUN Hocamıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.