10.04.2024

İlçe Müftümüz Ahmet SEVİNÇ Müftülük Personeliyle Ramazan Bayramı Tebrikleşmesi

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ PERSONELİ İLE RAMAZAN BAYRAM TEBRİKLEŞMESİ

Yaklaşan Ramazan Bayramı münasebetiyle İlçe Müftülüğümüzde, birimlerimizde görev yapan personellerimiz ile tebrikleşme programı düzenlendi.

İlçe Müftümüz Ahmet Sevinç, personellerimize sundukları hizmet sebebiyle teşekkür ederek yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Program, karşılıklı duygu ve düşüncelerin paylaşılması sonrası tebrikleşme ile son buldu.