29.03.2024

Kırıkhan Kaymakamlığı tarafından Platin Düğün salonunda yetim çocuklar için iftar yemeği verildi.

Kırıkhan platin düğün salonunda düzenlenen iftar programına Kırıkhan Kaymakamı Fikret Dağ, koordinatör Kaymakamlarımız ve ilçe müftüsü Ahmet Sevinç Depremde vefat eden öksüz yetim kalan çocuklarımız ile aileleri katıldı. İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç tarafından okunan duaların ardından oruçlar açıldı. Ahmet Sevinç "Bu iftar programında sizlerle bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize Hayırlı Ramazanlar dilediler.

Kırıkhan kaymakamı Fikret Dağ programa katılan ailelere bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ederim dedi ve programa katılan yetim çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı

Programın sonunda kesilen pasta programakatılan yetim çocuklara ve ailelere ikram edildi.