23.05.2020

İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci'nin Ramazan Bayramı Mesajı

Kıymetli Kardeşlerim!

Sevgili İskenderun'lular yine bir Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Bayramlar Birlik ruhunun, Kardeşlik duygularının Zirve yaptığı ve insanların birbirleriyle münasebetlerini gözden geçirdikleri, dargınların, küskünlerin barıştıkları güzel ve huzur dolu günlerdir. Tabii bu Ramazan yeni tip koronavirüs salgını nedeni ile maalesef buruk geçti. Camilerde bir araya gelemedik, ümit ediyoruz ki; İnşallah yüce Rabbim bu sıkıntıdan bizleri kurtaracaktır. Dünya genelinde etkili olan yeni tip koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Ülkemizde bu yıl camilerde Ramazan Bayramı namazı kılamayacağız bu nedenle bayram namazı vaktinde minarelerden okunan tekbirlere eşlik ederek bayram namazı vaktinin bereketinden ve bayramın güzelliğinden ailemizle beraber en güzel şekilde istifade edip bayram sevincine ve coşkusuna katılalım. Şimdiden Bütün Kardeşlerimin Mübarek Ramazan Bayramlarını Tebrik Ediyor Şehrimize, Ülkemize ve Tüm İslam Alemine Hayırlara Vesile Olmasını Yüce Rabbimden Niyaz Ediyorum.

Osman Şekerci
İskenderun İlçe Müftüsü