19.11.2018

İlçe Müftüsü Şekerci’nin Mevlid Kandili Mesajı

Doğumuyla kainatın çehresini değiştiren Kur’an-ın yeryüzüne yayılmasına vesile olan efendimiz Hz. Muhammed (a.s.)’ın mesajlarına bugün insanlık öyle muhtaç ki;

Kur’an-ın ifadesiyle Allah Resulü insanlığın en güzel örneği Efendimizi doğum yıldönümü vesilesiyle gençlerimizle tanıştırmalı ve buluşturmalıyız.

Bugün kin ve zulüm kokan kan ve gözyaşı ile sulanmış yeyüzü ancak Resulullah’ın Kurtarıcı mesajlarıyla hayat bulup huzur ve refah diyarı olabilir. Modernitenin ve sekülerizmin girdabında sürüklenen gençlerimiz ancak Resulüllahın kurtarıcı nefesi ile düştüğü girdaptan kurtulup, yeniden hayat bulabilir.

Bu duygularla başta İSKENDERUN’lu kardeşlerim olmak üzere, bütün İslam Aleminin Mevlid Kandilini Kutlar, Saygılarımı Sunarım.

Osman ŞEKERCİ

İlçe Müftüsü