28.09.2023

MEVLİD KANDİLİ

Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Hassa İlçe Müftülüğü Konferans salonumuzda Hassa Kız İmam Hatip Lisesinde ki  öğrencilerimize yönelik Mevlid-i Nebi programı düzenlendi.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programımız öncelikle Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Hatay İl Müftü Yardımcımız Nazife SAĞLAMOĞLU öğrencilerimize “Peygamberimiz,iman ve istikamet” temalı Konferansıyla devam etti.

İl Müftü Yardımcımızın Vaazlarından sonra programımız duayla son buldu.
Programın sonunda Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizimiz Zehra BEKAN hocamız tarafından Hatay İl Müftü Yardımcımız Nazife SAĞLAMOĞLU hocamıza davetimize icabet ettiklerinden dolayı teşekkür mahiyetinde hediye takdim edildi.

Programda emeği geçen tüm hocalarımıza ve davetimize icabet eden tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.