26.09.2023

MEVLİD KANDİLİ

İlçemizde Mevlid Kandili münasebetiyle kandil programları düzenlendi

26 Eylül Salı günü  akşam namazı ve yatsı namazı arasında Hassa Ulu Camii’nde İmam-Hatip hocalarımızın hazırladığı kandil programı icra edildi.

Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizin dünyaya teşriflerinin yıl dönümü vesilesi ile Hassa İlçe Müftülüğü tarafından İlçemizin dört bir yanında Mevlid Kandili Programı gerçekleştirildi.

İnsanlığın son ve evrensel tebliğcisi kutlu nebinin 1452. Seneyi devriyesinde Hassa İlçe Müftülüğümüz tarafından tertip edilen Mevlid Kandil Programı Yatsı Namazı öncesi Hassa İlçe Müftümüz  Mustafa KUŞ hocamızın vaazları ile başladı.

Akabinde 27 Eylül Çarşamba günü Girne Mahallesi Fatih Camii’de “Ailecek Sabah Namazında Buluşuyoruz” etkinliği adı altında sabah namazından önce din görevlilerimiz ve Müftümüz Mustafa KUŞ hocamızın katılımlarıyla kandil programı icra edildi.

Program sabah namazından sonra çorba ikramıyla son buldu.