19.04.2024

İl Müftümüz Mevlüt TOPÇU, Dörtyol İlçe Müftülüğü Aylık Personel Toplantısına Katıldı

Nisan Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Dörtyol İlçe Müftülüğü Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilmiştir.

İl Müftüsü Mevlüt Topçu’nun başkanlığında İl ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilen ilçe müftüleri toplantısına, İl Müftü Yardımcısı ve 15 İlçe Müftüsü katılmıştır.

Daha sonra Dörtyol İlçe Müftümüz Kâzım Ural ve diğer personellerimizin katılımıyla aylık mutat toplantısı düzenlenmiştir.

Toplantıda İl Müftümüz Mevlüt Topçu personelimizin yaptığı faaliyetlerden dolayı memnuniyeti dile getirmiş, İlçe Müftümüz Kâzım Ural' in teşekkür konuşmasıyla sonlanmıştır.